Kuinoma

Mistä kanootti tai teltta lainaan? Entä mistä lisää jalustoja kuvauskeikalle, entä laadukas filmiskanneri?

Erilaisia tapoja lainata/vuokrata tavaroita on toki useita, mutta tässä on eräs mielenkiintoinen ja toivottavasti kasvava verkkopalvelu.

Kuinoma on lainauspalvelu jossa yksityishenkilöt voivat ilmoittaa omistamiaan tavaroita lainattavaksi muille palvelun käyttäjille. Lainattavista tuotteista voi ilmoittaa paitsi kuvan, käyttötarkoituksen, lainahinnan ja vahinkotapauksien korvaustiedot, niin lainaajat voivat myös pisteyttää ja kommentoida ja pisteyttää lainauksia. Lainattavat tuotteet on esitelty aiheryhmittäin ja ryhmittelyihin voi suodattaa vain haluamansa paikkakunnan tavarat, mutta valitettavasti palvelussa ei pysty valitsemaan useampaa paikkakuntaa joiden alueelta haluaa etsiä lainattavia tavaroita. Täytyypä vinkata palvelun kehittäjälle.

Täytyy vain toivoa että palvelu saa tuulta alleen ja saadaan lisää lainattavia tavaroita palveluun. Mitähän sitä itseltä joutaisi hyllynperukoilta muille vuokralle…