Magic!

Robert Jägerhorn. Kuva Ville PalonenÄhäkutti! Kun aikatauluja oikein säätää, ehti sitä ennakkotiedoista poiketen piipahtamaan myös toisessa Cirko – Sirkusfestivaalin esityksessä. Ja täytyy kyllä sanoa ISO VAU, Robert Jägerhornin Magic! oli mahtava esitys!

Neil Hardwickin ohjaamassa monologissa oli varsin onnistuneesti sekoitettu taikuutta ja stand up-komediaa reilun tunnin mittaiseksi tarinaksi. Olin kuullut esiintyjän nimen jossain aikaisemmin, mutta eipä ollut aavistustakaan että Robert Jägerhorn on sijoittunut kolmanneksi taikureiden MM-kilpailuissa! Entisen “amatööritaikurin” oli kyllä välillä vaikea keskittyä mihinkään muuhun kun temppujen tekniseen toteutukseen, näin taitavasta tekniikasta ja esitysvarmuudesta ei ihan joka viikko pääse nauttimaan. Tämä esitys oli kyllä tämän vuoden paras kulttuuripläjäys. Ainakin toistaiseksi…