Maailma ei ole litteä!

Varastin röyhkeästi otsikon Finnairin blogin uusimmasta viestistä, sillä ajattelin nyt blogia kehua. Hieno blogi! Seuraan useita eri yritysten blogeja, ja erästä olen jopa ollut perustamassa, mutta minuun tuo Finnairin blogi kolahtaa ja kovaa. Tuolla on useita kirjoittajia, aiheita löytyy laidasta laitaan ja niitä ilmestyy tarpeeksi usein. Osa artikkeleista on hyvinkin seikkaperäisesti kirjoitettuja ja teknisiä, osa hyvinkin keveitä juttuja hauskoista tai vaativista asiakaspalvelutilanteista. Jatkakaa samaan malliin!

Niin, aiheeseen. Maailma ei ole litteä, tämänkin kuvan uskallan heidän blogistaan tähän varastaa.

Finnairin blogissa oleva kuva kertoo lyhyimmän reitin Aasiasta Eurooppaan. Yllätyitkö?
Finnairin blogissa oleva kuva kertoo lyhyimmän reitin Aasiasta Eurooppaan. Yllätyitkö?