Pasta la Vista baby

Vihdoinkin sain aikaiseksi käydä Ateneuminkujalla sijaitsevassa ja paljon kehuja saaneessa Pasta La Vista-ravintolassa. Tosin sana ravintola ei ehkä ole kaikkein kuvaavin, sillä paikka on pieni kuin mikä.

Mutta se pasta oli hyvää! Ei taivaallista, mutta nyt syömäni lounaslistan jauhelihapasta oli Helsingissä nauttimastani pastasta ehdottomasti kärkikaartia.

Annoskoko ei ole mitenkään jättimäinen, mutta sopivasti maustettu jauhelija, parmesaanlastut, kurpitsansiement, rucola sekä al dente fusilli olivat herkullinen yhdistelmä! Leipä oli kyllä pienoinen pettymys, kunnon focacciaa se ei ollut.

4 Replies to “Pasta la Vista baby”

  1. Hyvät on kokemukset mullakin. Käymme toimistokolleegani kanssa muutamia kertoja kuukaudessa. Toimii. Tosin annoskoko on jopa turhankin tuhti. Hyvä kuitenkin niin.
    Ciao bello!

  2. Valitettavasti Ateneuminkujan Pasta la Vista on lopettanut. Tai pitäisikö sanoe että he eivät joulun jälkeen alkaneen lämmitysjärjestelmän? remontin jälkeen uudestaan avanneet. Sääli, sillä noita pastoja on tullut jo monesti ikävä, sen verran mainio lounaspaikka tuo oli.

    En tiedä kuinka kannattavaa asiakaspaikoiltaan noin pienen ravintolan pitäminen kyseisellä paikalla on ollut, mutta toivottavasti pienillä ja persoonallisilla paikoilla on edelleen mahdollisuus menestyä. Enkä nyt puhu mistään pikapizzaslice ja wannabewokki paikoista joita on joka nurkalla, vaan kunnon ravintoloista.

  3. Unohtui viimeksi mainita että Pasta La Vistan annoksiin voi jatkossa törmätä messujen aikana Helsingin Messukeskuksessa.

Comments are closed.