Talviloma oli lumiloma

HV ei lumesta juurikaan perusta, mutta itse pidän lumesta ennen kaikkea sen suomien urheilumahdollisuuksien takia. Talvilomaviikolla tuli lunta hyödynnettyä noin 55km hiihdon sekä neljän päivän lumilautailun ja telemarkin voimin. Parasta lomassa oli kun aloitti aamun hiihtolenkillä tunturissa, tuli syömään aamupalan ja lähti snoukkaamaan. Lounaalla olikin sitten hyvä vaihtaa lökäpöksysnoukkaus astetta tiukempaan (ja 50 kertaa raskaampaan) telemarkkiin. Jotkut kun eivät vaan osaa päättää mitä haluavat lapissa tehdä 😉
Isokuru

Viimeisen viikon saldoksi kertyikin ilahduttava määrä kaikenlaista. Ystävien ja sukulaisten näkemistä ja auttamista, lumilautailua, telemarkkia, hiihtoa, koiravaljakolla kaahailua, partiotaitokisat, hammaslääkärissä käynti sekä 100 pushups haasteen välitesti. Ai niin, ja vihdoinkin sain mahdollisuuden testata kehuttua Dominion-korttipeliä. Toimiva loma siis!

Harmittavin muisto on lauantain “night of miracle suckouts”, mutta eiköhän siitäkin kohta toivu….
sunset