Tärkein musiikki

Päivänä eräänä tuli keskusteluun itse kunkin top-10 yhtyeet. Kysymys oli niin koukuttava, että oli oikein pysähdyttävä miettimään mitkä ovat itselleni tärkeimmät artistit ja kappaleet. Miettimistä ei helpota se, että iTunesissa on näköjään 87:n eri artistin levy, ja lähes aina musiikkia tulee kuunneltua satunnaissoitolla. Ne Luumäet tulee tulee kyllä yleensä skipattua jos satunnaissoitto siihen osuu.

Mutta tälläiset kymmenen artistia sain omalle listalleni valittua:

Varsin sekalaista sakkia siis. Lyhyellä aikavalillä on useita artisteja joita tulee kuunneltua hetkittäin paljonkin, esimerkiksi juuri nyt James Blunt eilisen Helsingin konsertin ansiosta, mutta tämä lista on musiikkia jota on tullut kuunneltua useiden vuosien ajan. Ja suurin osa on tullut tietenkin myös livenä nähtyä.

Millainen on sinun listasi?

3 Replies to “Tärkein musiikki”

  1. En tiedä lempparista, mutta jos minun pitäisi vain yksi albumi autiolle saarelle ottaaa, niin Metallican musta se kyllä olisi. Yleensä melodia on minulle huomattavasti tärkeämpää kuin sanat, mutta ko levyssä myös sanoitus kolahtaa.

    Off to never never land

Comments are closed.