Äly hoi

Kyllä pitää taas ihmetellä. Yosat on olleet usean vuoden jääkaappimme “peruskauraa”, sillä maidottomina kauravalmisteina niissä on pitkä säilyvyys ja ne ovat myös vatsalle helliä.

Mutta nyt he ovat menneet uudistamaan pakkauksen. Aikaisemman 150g yksittäispurkin tilalle on tullut kahden 125g purkin pahvikuorinen paketti. Itse purkin päällä on vielä oma kartonkinen suoja/tukikääre. Ja jokainen voi itse päätellä mitä on samalla tapahtunut kilohinnalle… Mä vaan ihmettelen kuka niihin tuotekehityksen markkinatutkimuksiin vastailee kun tällaisia muutoksia tehdään pakkauksiin. .

Yosia saa myös 400g pakkauksina, mutta makuvaihtoehtoja ei silloin ole kuin kaksi, niistäkin toinen on paremminkin jälkiruoaksi sopiva vanilja. Mansikoiden ja murennettujen pipareiden tai kaurakeksien kera toi vanilja Yosa on muuten hyvä ja terveellinen jälkkäri!

One Reply to “Äly hoi”

  1. Ihan samaa olen ihmetellyt..tuotteet pakataan aivan järjettömän kokoisiin paketteihin suhteessa itse tuotteeseen, osasyynä varmaan “mainostila”. Mutta aivan idioottimaisia ratkaisuja kaupat täynnä 😛

Comments are closed.