Backgammon vihdoin hankittu

Vihdoinkin sain aikaiseksi hankkia meille oikean backgammonin. Tähän asti olemme tyytyneet pelaamaan peliä iPhonellani. Tosin kyllä iPhonen backgammon on edelleen ahkerassa käytössä, niin loistavaa ajanvietettä junassa/lentokoneessa istuessa se on.

Vaikka netistä voisi parempiakin salkkuja tilata, päädyin perjantaina noutamaan lautapelit.fi:n kivijalkamyymälästä Backgammon nahkasalkkuun.

Salkku on avattuna kooltaan noin 46cm, joten mistään pienestä pelistä ei ole kysymys. Jo myymälässä minua jäi askarruttamaan noppien laatu, ja kotona olikin vastassa pienoinen pettymys. Vaikka salkku on muuten hintaisekseen minusta varsin hyvä, ovat nopat todella surkeat. Noppien pinta on epätasainen ja maalauksessa on kökköjä. Myös noppien painotus on huono, joten nopat eivät pyöri kunnolla. Täytyykin heti ensitöikseni tilata paremmat nopat.

One Reply to “Backgammon vihdoin hankittu”

  1. Komia on lauta! Mutta aika outoa, että ovat menneet laittamaan noinkin kulmikkaat nopat mukaan, ei ihme jos ei meinaa pyöriä. No eikun “tarkkuusnopat” tilaten, vai mikä se oikea suomennos “precision dice”:lle onkaan. Mun pitäisi saada omani bgshop.dk:sta tällä viikolla…

    Koskas ne rahapelit alkaa?!? 🙂

Comments are closed.