WALL-E

Wall-e on Disney-Pixarin uusin animaatio, ja erittäin hyvä sellainen onkin. Oli onni käydä katsomassa tämä Lontoon 02:ssa kun odotimme pääsyä Tutankhamonista kertovaan näyttelyyn. Ja mikä parasta, koko salissa oli lisäksemme vain kaksi muuta katsojaa!

WALL-E

Enempiä nyt spoilaamatta, WALL-E on yksi parhaita animaatioita mitä on tullut nähtyä. Tarina itsessään on erittäin koskettava ja hyvien yksityiskohtien, kuvakulmien ja leikkauksien avulla päähahmona oleva robotti nimeltään WALL-E (Waste Allocation Load Lifter-Earth-class) nousee hyvin inhimilliseksi olennoksi. Erityisesti kuvaus hänen yksinäisestä puurtamisesta jätteiden keskellä saa kyllä paatuneimmankin karpaasin [en nyt puhu itsestäni 😉 ] ajattelemaan. Kaiken kaikkiaan siis suositeltava elokuva koko perheelle, myös muille kuin vain animaation ystäville.

Hauskana yksityiskohtana voi elokuvasta mainita Machintoshin buuttauksen thaaaa-äänen, sekä elokuvan tekijöiden erityiskiitoksen Steve Jobs:lle.

MO: Foreign contaminant! (YouTube Video)

Ship’s Computer: Voice confirmation required
Captain: uhhh….
Ship’s Computer: Voice confirmation accepted

Captain:…vegetable plants, pizza plants…

EVE