Photowalking

Isojen merien takana nörtit ovat jokunen aika sitten keksineet uuden ja uljaan lajin. Siinä otetaan kamera käteen ja mennään ulos kuvaamaan. 😉

Kuten arvata saattaa, tämä on valtaosin välineurheilua digi-järkkärin ja toinen toistaan kalliimpien putkien kanssa. Photowalking on suosittua varsinkin piilaaksossa nörttien keskuudessa, jossa SUV:lla karautetaan kaluston kanssa talsustelemaan ja kuvailemaan kiinnostavia kohteita. Ja kyllähän he kuvata osaavat, ainakin Thomas Hawk joka on eräs tunnettu photowalkkeri ja zoomr kuvapalvelun vaikuttaja.

Joten kävinpä eilen itsekin “photowalkilla”. Tosin otettujen kuvien ja taitetun matkan määrä eivät kohtaa, sillä eilen tärkeintä oli päästä kotiin, ei jäädä matkalle kuvailemaan. Matkaa siinä sitten tulikin, Google Eartin mukaan 28km. Niin ne kuvat. Eipä tullut kummoisiakaan kuvia, sillä kuntourheilua ja kuvaamista on vaikea tehdä samanaikaisesti.

DSC_0109

DSC_0091
Reculverin kirkon linnan rauniot

Katso lisää kuvia

Ai niin… photowalkkiin kuuluu kuvaamisen ja blokittamisen lisäksi paikkatieto… Joten katso karttaa jos kiinnostaa tietää mistä kuvat ovat kotoisin.