Tour de France 2007

DSC_0116.JPG

Britanniassa lain koura ylettyy kaikkialle!

Kuva on otettu Tour de Francen ensimmäisen etapin lopusta, Canterburystä. Olin varaamassa hyvää kuvauspaikkaa parisen tuntia ennen kilpailijoiden arvioitua saapumista, mutta tavaroista päätellen parhaat paikat oli varattu heti aamusta alkaen.

Ennen varsinaista kilpailua oli vuorossa erinäisiä sponsoreiden kulkueita heittelemässä roinaa ihmisten sekaan sekä järjestäjien autoletkoja. Kulkuneuvoja ennen pyöräilijöitä oli reilusti toistasataa. Mutta kenties hyvä niin, sillä pyöräilijät suhahtivat ohi yhdessä hujauksessa ja homma oli ohitse. Vähän kyllä harmitti pikainen ohitus, sillä yhtään kunnon kuvaa en ehtinyt kisailijoista saada.

DSC_0126.JPG

Onneksi läheisessä puistossa oli pari MTB-taituria näyttämässä trial-taitojaan hyppien putkien päällä. Pitäisiköhän sitä hankkia taas fillari…

DSC_0163.JPG

Lisää kuvia voi katsella galleriasta.