Shrek the Third

Kolmas Shrek tuli juuri nähtyä ja ihan viihdyttävä puolitoistatuntinen se olikin. Mikään erityisen loistava tai mieleenpainuva animaatio ei ollut, mutta Shrekin ja animaation ystäville kyllä kelpasi, vaikka ei tuo kahden ensimmäisen elokuvan veroinen missään nimessä ollut. Animaatio oli hyvin samankaltainen kun sarjan keskimmäisessä osassa, mutta tarinaa, vitsejä, uusia hauskoja hahmoja ja erikoista musiikkia oli tähän lisätty, ehkäpä vähän liiankin paljon jotta elokuva olisi kokonaisuutena jäänyt mieleen. Liikaa tavaraa, liian vähän naurua.

Tarinan kyllä varasti Puss in Boots, aivan kuten edellisessäkin Shrekissä. Antonio Banderas on aivan loistava ääni kyseiselle kissalle, ja kuuluisa “minäolenvainpienikilttisöpökissanen” ilmekkin nähtiin pariin kertaan. Ai niin, Puss in Boots saa oman elokuvan parin vuoden päästä!

Puss in Boots

Artie: With less yelling and more soap.
Shrek: Thanks Artie.
Artie: The soap is because you stink. Really bad.
Shrek: Yeah, I got that.

Seuraavana onkin vuorossa taas pingviinejä, Surf’s Up!