Taskuparkki

Kaikki tietävät että suurkaupungeissa parkkitila on ahtaalla, mutta ei täällä maalla sentään kellariin pidä parkkeerata…

Tänään ihmeteltiin miksi kadulla lappaa väkeä normaalia enemmän, ja selvisihän se syykin. Sinäänsä lähes samaan aikaan alkoi voimakas kaasun haju, auto oli vissiin pudotessaan rikkonut jonkun kaasuputken. Onneksi se saatiin pian suljettua, eikä kolarissa sattunut kenellekkään pahemmin.

ups!

Yksisuuntaisen kadun alkupuolella oli joku onnistunut ajamaan pienen tila-autonsa seinän ja täällä britanniassa niin usein seinän ja kadun välissä olevaan kapean portaikkon/ikkuna-aukkoon.

Raising, raising...

Ihmeen ketterästi palokunta sen kuopasta ylös nosti, vaikka heidän hinausauton puomi näyttikin vähän heppoiselta.

Vähän aiheeseen liittyen. Iltaisin näitä Margaten katuja sahailevat tuunatut kaksnollaseiskat, micrat yms pienemmät autot. Vanteet kiiltää, levikkeitä ja siivekkeitä on kun formulassa konsanaan ja teknopoppi pauhaa. Sinäänsä normaalia, mutta 80% noiden autojen kuskeista on parikymppisiä naisia! Täytyy myöntää että britit jaksavat kyllä aina yllättää.