Viisi vuotta

Viikonloppuna muisteltiin naimisissa olemisen ihanutta hääpäivän merkeissä. Hääpäivä listauksen mukaan vuorossa on puuhäät.

Ohjelmassa oli Stella Polariksen improvisaationäytemä, joka tällä kertaa sai nimekseen Koirapuisto. Jälleen kerran, aivan mahtava esitys. Varsinkin Micke Rejström oli iskussa, hänen hirvipöllönsä oli aivan loistava!

Teatteri oli kaapelilla, ja siitä hotellille kävellessä oli hyvä piipahtaa ravitsemassa myös ruumista. Ravintola Basilicassa oli hyvin tilaa perjantaina kello 21 aikaan vaikka pöytävarausta ei ollutkaan. Ravintola oli kaikin puolin ihan positiivinen kokemus. Alkuruokana syömämme pariloitu vuohenjuusto salaattipedillä oli todella hyvää. Pääruokana ollut miekkakala oli ihan syötävää, mutta ei mitenkään erikoinen sillä kokki olisi voinut käyttää mausteita vähän ronskimmalla kädellä. Jälkiruokana ollut juustokakku mangomelballa oli taas erittäin hyvää, melkein tuli tilattua santsiannos 😉

Yö oli jo pitkällä kun hotellille vihdoin päästiin, joten olikin jo aika skoolata ja Minnan katsoa Galacticaa 😉 Galactican jälkeen oli vuorossa yösaunomista ja navigointia pitkin tirsamaata.
Champanjaa ja

Tarkkaavaisimmat huomasivat tässä hääpäivän vietossa jotain poikkeavaa, mutta älkää pelästykö! Aamulla ennen aamupalaa oli kyllä aikaa kuuluisalle hieman liian kuumalle kylvylle ja Lush:sta tuliaisena saadulle kylpyvaahdolle 😉

imgp2563.jpg