Ravintola Demo

Ravintola Demo ja sen neljän ruokalajin yllätysmenu oli valintani pikaiselle illalliselle. Ravintola on rankattu yhdeksi Suomen parhaista ravintoloista (50 parasta ravintolaa 2010) joten odotukset olivat korkealla. Ruoka olikin todella hyvää. Varsinkin parsakeitto ja sen kanssa ollut focaccia, joka oli kenties parasta leipää mitä on olen koskaan syönyt. Ainakin parasta focacciaa se oli. Jälkiruokana ollut mascarponekakku ja suklaajäätelö olivat myös aivan fantastisia. Valitettavasti pääruoka sekä sen jälkeen tullut juustolautanen eivät erityisesti säväyttäneet. Toki karitsa oli hyvin valmistettua, mutta jotenkin keskiosa menusta oli vaisuhko.

Kokonaisuutena illallinen ei valitettavasti lunastanut odotuksiani, sillä ravintolan palvelussa on kosolti parannettavaa. Etukäteen ilmoittamamme aikataulurajoitteet otettiin aluksi loistavasti esiin ja huomioon, mutta parin tunnin illallisen aikana meitä palveli viisi eri henkilöä ja palvelu oli kaikilla jotenkin töksähtelevää ja kiireen tuntuista (vaikka ravintolassa oli aikaisen ajankohtamme vuoksi asiakkaita vain vain kahdessa muussa pöydässä).

Tämän tasoisessa paikassa illallista syödessäni en myöskään halua katsella kun tarjoilija kävelee salin läpi vaihtamaan vessapaperia (rullat siis mennen tullen käsissään). Herranjestas, laittakaa nyt sinne vessaan tai sen lähistölle jokin kaappi missä paskapaperit voi säilyttää.