Eukonkanto

Lauantaina tuli sitten käytyä teatterissa. Improvisaatioteatterissa.

Kyseessä oli siis Stella Polariksen kauden viimeinen näytös, josta oli juttua aiemmin. Illan näytelmän nimi oli Eukonkanto. Näytelmä oli hyvä, joskin edellinen näkemämme näytelmä oli minusta hauskempi. Eukonkanto oli näytelmänä kyllä monitasoisempi kun aikaisempi, mutta tämä oli osittain varsin surullinen näytös. Sniif.

Stella Polariksen keväkausi alkaa 6. tammikuuta ja liput tulevat kuulemma joukukuussa myyntiin. Pidä kiirettä jos haluat omasi!

Ai niin se ruoka! Olihan sitä pakko käydä syömässäkin 🙂
Maailmamme parasta lihakastiketta (ei siis pihviä) saa Hyvinkäältä Hämeenkadun kiinalaisesta ravintolasta (se ravintola missä kiinalainen täti puhuu englantia ja tarjoaa loistavaa vihreää teetä). Nimi on Oriental Food Palace tai jotain. Joku Hyvinkäältä voisi tarkistaa nimen. Reilussa pippurissa uitettu liha oli nautaa ja kokki kantoi sen pöytään tirisevän tulikuumalla pannulta sipulien kera. Iso NAM.

Maailmamme paras pihvi ollaan muuten syöty Tallinnassa Ravintola Argentiinnassa. Hyvänä kakkosena on Berliinissä oleva Argentinalainen ravintola.

One Reply to “Eukonkanto”

  1. juu, tuo Hyvinkään paras kinkkipaikka on Oriental Food Palace. Mun ehdoton suosikki on chilikana…Tuli nälkä, pakko käydä tuota pippurihässäkkää maistamassa!

Comments are closed.