Wallace&Gromit

Vihdoinkin oli aikaa käydä katsomassa ensimmäinen kokoillan Wallace&Gromit elokuva, The Curse of the Were-Rabbit (Kanin kirous), ja kyllä kannatti. Cheeeesseeee…. Jotta sinun elokuvanautinto olisi täydellinen, tee toki kyytipojaksi Wensleydale Leek Pie 😉

Elokuva on Nick Parkin toinen pitkä elokuva, ja varsin hauska onkin. Aikaisempi kokoillan elokuva on tietenkin Chicken Run. Mutta jos minulta joku sattuisi kysymään, niin kyllä lyhyet Wallace&Gromitit sekä Creature Comforts (Eläimellistä menoa) ovat silti parempia kuin nuo elokuvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>